Eettafel Dona Glas

Eettafel Dona Glas
€ 449,00

of per maand vanaf € 9,83

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Eettafel Dona Glas is speciaal gemaakt voor de kleinere eethoeken en keukens. Het materiaal en de ronde vorm maakt deze eettafel gewild. Zowel de vormgeving als de combinatie van glas en gekleurd staal in wit en zwart geven deze eettafel een moderne look.

Het wit glas en zwart glas tafelblad van Dona Glas heeft een dikte van 12 mm. en is gemaakt van Veiligheidsglas en biedt jou daarom een lange levensduur. Gekleurd stalen poot van dit eettafel maakt het plaatje compleet wat betreft design en trendy. Je hoeft je geen zorgen te maken over je vloer aangezien dit model voorzien is van vloerbescherming onder het voetsteun.

Dit model is ook beschikbaar in houten uitvoering, namelijk het model Eettafel Dona Wood welke terug te vinden is in onze collectie.

Eettafel Dona Glas is verkrijgbaar in 2 kleuren:

Wit glas met Wit gekleurd Stalen Poot
Zwart glas met Zwart gekleurd Stalen Poot

Bruto gewicht38 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!