Bureaustoel Prag

Bureaustoel Prag
€ 399,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De comfortabele XXL bureaustoel is geproduceerd door het bekende Bureaustoel fabrikant Ergosit en bij de productie van dit model is gedacht aan mensen met overgewicht.

Deze bureaustoel maakt namelijk mogelijk dat mensen met overgewicht op deze bureaustoel comfortabel kunnen zittten zonder te denken aan de draagvermogen aangezien dit model een maximum draagvermogen heeft van 150 kg.

Het zitgedeelte en de ruggedeelte van dit bureaustoel is extra ruim gemaakt van een modern stoffering voor een comfortabele zit en leun houding. 

Armleuning, zitgedeelte en rugleuning zijn gemaakt van echte leer en gevuld met een rijke vulling. Overige delen zijn gemaakt van PU lederlook welke niet te onderscheiden is van echte leer. De frame is gemaakt van extra sterke antraciet nylon en zorgt voor extra stevigheid. 

Het mechanisme van deze stoel heeft 5 stappen en kan versteld worden aan de lichaamsgewicht. Deze bureaustoel wordt met 5 geremde nylon zwewnkwielen  geleverd waardoor het mogelijk is om deze bureaustoel ook op een carpet vloer te gebruiken.

De gaslift waarmee het mogelijk is om deze bureastuel in hoogte te verstellen is getest door de onafhankelijke meet instituut TUV en goedgekeurd. Dagelijkse zittijd op deze bureaustoel is 8 uur per dag.

Afmeting van de rugleuning: B53, H76 cm.

Bruto gewicht20.5 kg.
KleurZwart
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
ZitdiepteB59, D52 cm.
Zithoogte47 - 55 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!