Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Davidi Design Zenos Vitrinekast

Davidi Design Zenos Vitrinekast
€ 399,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met een stijlvolle vitrinekast creëer je een stukje gezelligheid in jouw woonkamer. De design Vitrinekast Zenos voldoet aan al jouw verwachtingen en heeft een onweerstaanbaar design. Dankzij de mooie afwerking en het stijlvolle ontwerp kun je niet meer om deze vitrinekast heen.

De design vitrinekast is ontworpen en geproduceerd door het Italiaanse merk Davidi Design. Dankzij de jarenlange ervaring van het merk binnen de meubelbranche ben je verzekerd van een kwalitatieve vitrinekast waar je op kunt rekenen. De Vitrinekast Zenos is volledig uitgevoerd in kwalitatief hout dat perfect is afgewerkt.

De afwerking van de design vitrinekast bestaat uit drie UV laklagen die stuk voor stuk perfect zijn aangebracht. De design Vitrinekast Zenos is verkrijgbaar in twee varianten. Zo kun je kiezen voor de hoogglans zwarte uitvoering met witte deuren of een hoogglans witte uitvoering. Beide varianten van de hoogglans vitrinekast zijn eigentijds en stijlvol.

Om zowel je dierbare spullen als je overige spullen op te kunnen bergen is de Vitrinekast Zenos voorzien van een glazen deur en een dichte deur. Achter de glazen deur vind je twee planken. De achterwand van de vitrinekast is voorzien van een spiegel waarmee je een ruimtelijk effect in je woonkamer creëert. Gebruik de planken om bijvoorbeeld je servies, je fotolijstjes of je verzameling auto's op neer te zetten.

De Vitrinekast Zenos is voorzien van vier metalen pootjes. De kleine pootjes geven het geheel een vriendelijke knipoog en een moderne touch. De strakke lijnen en de perfecte hoogglans afwerking maken deze Vitrinekast onweerstaanbaar. Creëer een stukje gezelligheid en huiselijkheid in je woonkamer met deze design Vitrinekast.

Om je woonkamer compleet in te richten met Italiaanse Design meubels kun je de Vitrinekast Zenos combineren met het TV meubel Zenos, het Dressoir Zenos, de Eettafel Zenos en de Salontafel Zenos. De Zenos woonkamerset is ontworpen en geproduceerd door het Italiaanse merk Davidi Design.

Bruto gewicht53 kg.
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , Metaal
GemonteerdNee
Breedte52 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte171 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!