Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Davidi Design Zenos M Woonkamerset

Davidi Design Zenos M Woonkamerset
€ 1.849,00

of per maand vanaf € 40,49

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Je woonkamer zal nooit meer hetzelfde zijn met deze hoogglans woonkamerset. De Woonkamerset Zenos combineert elegantie met strakke lijnen. Met deze Italiaanse woonkamerset creëer je een stijlvolle en huiselijke sfeer in je woonkamer.

De Italiaanse hoogglans woonkamerset die jou elke dag verrast. Het merk Davidi Design heeft deze set met oog voor design ontworpen. De strakke lijnen maken de Woonkamerset Zenos modern en trendy. Het Italiaans temperament is op een subtiele manier terug te zien wat de woonkamerset nog spannender maakt.

Met de Woonkamerset Zenos kun je uitgaan van kwalitatieve design meubels met een lange levensduur. De gehele set is uitgevoerd in hoogwaardige hout. Het hout is netjes afgewerkt met drie lagen hoogglans UV lak die een perfecte afwerking garanderen. Door de mooie glimmende afwerking straalt de woonkamerset van elegantie. Om jou de keuze is te geven is deze woonkamerset verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor een volledig hoogglans witte inrichting of voor hoogglans zwarte meubels met witte accenten.

De Woonkamerset Zenos bestaat uit de Vitrinekase Zenos Grande + LED verlichting, het Dressoir Zenos met spiegel en de Eettafel Zenos (160 cm.). Alle items uit deze serie zijn mooi op elkaar afgestemd. Door je woonkamer in te richten met dezelfde stijl meubels creëer je een rustige en stijlvolle sfeer. Maak van je huis je thuis met deze hoogglans woonkamerset.

De design vitrinekast is voorzien van twee deuren en twee lades. De handgrepen zijn op een stijlvolle manier in de deuren en lades opgenomen. Hierdoor is een rustige uitstraling gegarandeerd. De deuren zijn voorzien van glas waardoor je je dierbare spullen een centrale plek in je woonkamer kunt geven. De achterwand van de hoogglans vitrinekast is voorzien van een spiegel.

Het hoogglans dressoir is natuurlijk onmisbaar in je woonkamer. Vooral de bijbehorende grote spiegel creëert een gezellige sfeer. Het design dressoir is voorzien van drie lades twee deuren. Berg al je spullen op in dit design dressoir en je woonkamer is altijd netjes opgeruimd. Naast de vitrinekast en het dressoir is ook de eettafel een echte blikvanger.

Ieder meubel uit deze woonkamerset is uniek. De vitrinekast en het dressoir zijn voorzien van kleine pootjes die het geheel een vriendelijke knipoog geven. Je woonkamer veranderd in een stijlvolle plek met de Woonkamerset Zenos.

Afmeting DressoirB218, D51, H87 cm.
Afmeting spiegelB187, D2, H86 cm.
Bruto gewicht279 kg.
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , Spiegel
GemonteerdNee
Breedte0 cm.
Diepte0 cm.
Hoogte0 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!