Davidi Design Zeger Hanglamp

Davidi Design Zeger Hanglamp

€ 229,00

€ 194,65

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 34,35
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Apart en uniek zijn twee woorden die toch wel in je opkomen als je deze hanglamp ziet. De Hanglamp Zeger valt op dankzij haar eigentijdse ontwerp waarbij de cilindervormige lampenkappen het middelpunt vormen. De moderne hanglamp is afkomstig van het meubelmerk Davidi Design.

Het model is tijdloos en past heel mooi bij kleine tot middelgrote eettafels. Iedere lampenkap is gemaakt van mond geblazen, amberkleurig glas. Dankzij het gebruik van glas kun je de Hanglamp Zeger combineren met kooldraadlampen. Deze hippe lichtbronnen hebben een speelse look en geven sfeervol licht. De lampenkappen hangen middels kabels aan een metalen base.

Aantal lichtbronnen4x
Soort lichtbronE27
Bruto gewicht6.3 kg
KleurTransparant
Garantie2 jaar garantie
MateriaalAmberkleurige glazen lampenkappen, Mat nikkel metalen base
Breedte90 cm.
Diepte10 cm.
Hoogte150 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!