Davidi Design Vidar Vloerlamp LED

Davidi Design Vidar Vloerlamp LED

€ 129,00

€ 109,65

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 19,35
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Deze vloerlamp is wel een hele bijzonder! Het model kan diverse kleuren aannemen zodat je iedere avond een andere sfeer in je woning kunt creëren. De Vloerlamp Vidar is door het meubelmerk Davidi Design ontworpen. Het model heeft een stevige voet welke is gemaakt van mat nikkel. Daarnaast is de vloerlamp voorzien van een licht transparante stof welke om een led-strip gedrapeerd is.

De led-strip is warm wit van kleur, maar kan ook andere RGB-kleuren aannemen. Ook is de led-strip van de Vloerlamp Vidar te dimmen. Deze led-vloerlamp wordt met een afstandsbediening geleverd en heeft ook een vloerschakelaar.

Soort lichtbronRGB LED 750-1000 Lumen (inbegrepen in de prijs)
Bruto gewicht4 kg.
KleurWit
Extra infoVloerlamp is dimbaar met de meegeleverde Afstandsbediening
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMat nikkel met eromheen een gedrapeerde transparante stof
Breedte25 cm.
Diepte25 cm.
Hoogte170 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!