Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Davidi Design Vancouver Wandlamp Zilver

Davidi Design Vancouver Wandlamp Zilver

€ 79,95

€ 67,96

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 11,99
Deze actie loopt t/m 27 januari 2019

Niet meer leverbaar

De Wandlamp Vancouver Zilver is een moderne versie van de klassieke muurkandelaar. In plaats van een kaars wordt bij deze woonaccessoire van het meubelmerk Davidi Design een bijbehorende lamp meegeleverd. Voor de wandlamp is een elegante metalen buisconstructie in satijn zilver gecombineerd met een lampenkap van helder glas. Erg fraai met een tweelingzusje in de gang, boven de bank in de woonkamer of als nachtlampjes aan weerszijden van het bed. Welke muur verfraai jij met deze eigentijdse wandlamp? 

Aantal lichtbronnen1x
Soort lichtbronE27
Bruto gewicht10 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas, Metaal
Breedte27 cm.
Diepte23 cm.
Hoogte37 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!