Davidi Design Tweet Matras

Davidi Design Tweet Matras
€ 349,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit seizoenen matras is speciaal ontworpen voor zowel de zomer als de winter. Hoe dat kan? Het Matras Tweet heeft twee kanten welke gemaakt zijn van aparte materialen. Het meubelmerk Davidi Design is hier verantwoordelijk voor. De kern van dit matras bestaat uit 500 micro pocket veren per m2 en 9 comfortzones.

De pocket vering is aan één kant bedekt met 5 cm. koudschuim en aan de andere kant met 5 cm. traagschuim. Het koudschuim is perfect voor zomers omdat dit materiaal lekker kool is. Het traagschuim van het matras Tweet is dankzij de warme eigenschap heerlijk voor in de winter.

Bruto gewicht12 kg.
KleurWit
Max. belastbaar gewicht95 kg.
Extra infoDit matras is op maat te bestellen, we verzoeken je een mail te sturen hiervoor
MateriaalDit matras is op maat te bestellen, hiervoor kun je een mail sturen naar ons
Breedte160 cm.
Diepte200 cm.
Hoogte22 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!