Davidi Design Trunk Dressoir

Davidi Design Trunk Dressoir
€ 379,00

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Groot pakket

Niet meer leverbaar

Zoveel wensen zoveel ruimte. In dit leuke dressoir kun je echt van alles opbergen, van je batterijen tot boeken en accessoires. Het Dressoir Trunk is een ontwerp van het meubelmerk Davidi Design. De buitenkant van de lades is gemaakt van mat zwart gepoedercoat metaal. De lades zelf zijn gemaakt van massief hout.

Het hout heeft een verweerde afwerking waardoor het dressoir een doorleefde uitstraling heeft. Zit zorgt juist voor karakter en een sfeervol ontwerp. Het Dressoir Trunk heeft vijf ruimte lades en massief houten pootjes. Dit industriële dressoir past bij een stoere woonstijl.

Bruto gewicht33 kg.
KleurZwart
MateriaalMat zwart gepoedercoat metalen romp, Massief houten lade en poten
Breedte140 cm.
Diepte35 cm.
Hoogte77 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!