Davidi Design Trix Tafellamp

Davidi Design Trix Tafellamp

€ 99,95

€ 84,96

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 14,99
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Over smaak valt niet te twisten en zeker niet als je deze tafellamp ziet. De Tafellamp Trix heeft een mooi bolvormig ontwerp en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het bekende meubelmerk Davidi Design heeft deze tafellamp ontworpen.

Met de Tafellamp Trix maak je een echt statement in de ruimte. De tafellamp is volledig gemaakt van glas waardoor het lichteffect prachtig is. Het glas is volledig doorgekleurd waardoor de tafellamp intense kleuren heeft. De binnenkant van de glazen tafellamp is wit. Dankzij de Tafellamp Trix creëer je kleur en gezelligheid in de ruimte.

Aantal lichtbronnen1x
Soort lichtbronE14
Bruto gewicht2 kg.
Extra infoBinnenkant van de lamp is wit gelakt
Netto gewicht2 kg.
MateriaalGlas
Breedte30 cm.
Diepte12 cm.
Hoogte28 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!