Davidi Design Trinity Hanglamp

Davidi Design Trinity Hanglamp
€ 279,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Hanglamp Trinity bestaat uit niet één, niet twee maar wel drie hanglampen naast elkaar. En die hanglampen zijn ook nog eens verschillend van vorm, wat een bijzonder leuk effect geeft. Voor deze fraaie woonaccessoire van het meubelmerk Davidi Design is gebruik gemaakt van glas en rosé goudkleurig metaal. De drie hanglampen hangen elk aan een dun wit snoer dat uitkomt bij een rosé goudkleurige metalen balk aan het plafond. Prachtig boven echt elke tafel. Dus maak in jouw huis ruimte voor dit mooie design! 

Aantal lichtbronnen3x
Soort lichtbronE27
Bruto gewicht5.5 kg.
KleurBrons
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas, Metaal
Breedte84 cm.
Diepte24 cm.
Hoogte30 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!