Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Davidi Design Tolero Hanglamp Small

Davidi Design Tolero Hanglamp Small
€ 109,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze bijzondere hanglamp heeft een unieke look dankzij het gebruik van schelpschijfjes. De Hanglamp Tolero is ontworpen door het welbekende meubelmerk Davidi Design en brengt direct een warme sfeer in iedere ruimte.

De hanglamp heeft drie lagen met aan iedere laag rijen speelse schijfjes. Deze schijfjes verspreid een zacht licht waardoor de hanglamp erg gezellig is. De hanglamp is gemaakt van metaal en witte schijfjes. Creëer een blikvanger aan het plafon met deze sierlijke hanglamp. De Hanglamp Tolero wordt zonder lichtbron geleverd.

Bruto gewicht9.3 kg.
KleurWit
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal, Schelp schijfjes
Breedte35 cm.
Diepte35 cm.
Hoogte145 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!