Davidi Design Tem Bijzettafel Outlet

Davidi Design Tem Bijzettafel Outlet

€ 119,00

€ 101,15

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 17,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Oo wat is hij leuk! Deze geweldige bijzettafel van het meubelmerk Davidi Design. Het woonkamer meubel heeft ook nog een lekker fris en opvallend kleurtje waardoor hij ook echt opvalt. De Bijzettafel Tem is dan ook echt een must-have. De bijzettafel is gemaakt van MDF hout met massief houten poten.

Omdat de poten wijder uitlopen heeft deze bijzettafel een speels tintje. Maar, naast een frisse look heeft deze bijzettafel ook een handig design. Het tafelblad is namelijk ook een ronde opbergruimte welke je kunt afsluiten met een deksel. De Bijzettafel Tem Outlet is een onbeschadigd showroommodel met een kleine lak schade.

Bruto gewicht4.4 kg.
KleurOranje
MateriaalMDF Hout
Breedte45 cm.
Diepte45 cm.
Hoogte53 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!