Davidi Design Tarlo Kledingkast

Davidi Design Tarlo Kledingkast

€ 899,00

€ 764,15

of per maand vanaf € 16,73

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 134,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

De kledingkast Tarlo is een echte blikvanger in je slaapkamer. Daarnaast biedt de stijlvolle kledingkast genoeg ruimte om al je kleding netjes en kreukelvrij op te bergen. Richt je slaapkamer compleet in met deze hoogglans witte kledingkast en geniet elke dag van je nieuwe inrichting.

De draaideurkast is ontworpen en geproduceerd door het Italiaanse merk Davidi Design. De invloeden van het merk zijn dan ook op een subtiele manier terug te zien in het ontwerp. Dankzij de strakke lijnen en de hoogglans witte afwerking heeft de Kledingkast Tarlo een moderne look waar je niet omheen kunt.

De design kledingkast is voorzien van zes draaideuren. Achter deze deuren is de kledingkast opgedeeld in drie vakken. Ieder vak is voorzien van een kledingroede en een legplank waardoor je al je kleding netjes kunt opbergen. Je kleding netjes wegleggen is niet alleen belangrijk om er goed uit te zien maar ook om een opgeruimde slaapkamer voor jezelf te creëren. Zo kun je met een goed gevoel genieten van je nachtrust.

Naast een functionele indeling is een stijlvolle buitenkant ook niet onbelangrijk. De Kledingkast Tarlo is volledig uitgevoerd in kwalitatief hout dat netjes is afgewerkt. De romp van de draaideurkast is afgewerkt met mat wit en de vier deuren zijn afgewerkt met hoogglans witte UV lak. Daarnaast zijn twee deuren voorzien van een spiegels die je niet alleen helpen bij het aankleden maar ook een ruimtelijk effect in je slaapkamer creëren.

De hoogglans witte deuren van de Kledingkast Tarlo zijn voorzien van langwerpige metalen hangrepen en de spiegeldeuren zijn voorzien van kleine inkepingen. Deze handgrepen versterken de moderne look van de hoogglans witte kledingkast. Hierdoor heeft de draaideurkast een eigentijdse uitstraling waar je niet omheen kunt.

Dankzij de neutrale hoogglans witte kleur kun je de design kledingkast met verschillende stijlen en kleuren combineren. Of je de draaideurkast nu tegen een grijze muur of tegen een rode muur zet, het meubel is altijd een blikvanger in je slaapkamer.

De Kledingkast Tarlo is ook verkrijgbaar met schuifdeuren namelijk de Schuifdeurkast Sarane.

Bruto gewicht120 kg.
KleurHoogglans Wit
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , Metaal , Spiegel
Breedte244 cm.
Diepte56 cm.
Hoogte205 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!