Davidi Design Tanger Kapstok

Davidi Design Tanger Kapstok

€ 119,00

€ 101,15

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 17,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Een stoere kapstok, zo kun je dit model omschrijven. De Kapstok Tanger behoort bij de collectie van het meubelmerk Davidi Design. Het ontwerp is handig en robuust. De kapstok past prima bij stoer en industrieel wonen. Het frame van deze geweldige kapstok is gemaakt van staal. Het model is voorzien van zes kapstokhaakjes voor jassen, hoeden en tassen.

Je kunt de Kapstok Tanger met vier schroeven aan de muur bevestigen. De hoedenplank is gemaakt van MDF-hout en afgewerkt met beton ciré. De betonnen kapstok is hierdoor licht van gewicht en zowel water- al schokbestendig.

Bruto gewicht6 kg.
KleurBeton Grijs
Extra infoCombineer dit artikel met de overige beton stuc lijn om je set compleet te maken
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGesmeerd cementstuc op MDF hout, Zwart metalen haakjes
Breedte90 cm.
Diepte20 cm.
Hoogte25 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!