Davidi Design Tamo Kapstok

Davidi Design Tamo Kapstok

€ 299,00

€ 254,15

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 44,85
Deze actie loopt t/m 31 October 2017

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Klein pakket

Niet meer leverbaar

Apart is die zeker! Deze hoge kapstok van het meubelmerk Davidi Design. De Kapstok Tamo heeft een stoere en robuuste uitstraling dankzij het gebruik van duurzame materialen. En o ja, je kunt er ook nog je jas aan ophangen. De staande kapstok is voorzien van een betonnen voet zodat het model niet snel zal omvallen.

De ijzeren buis en haken zijn gemaakt van roestvrijstaal met een industriele afwerking. Hierdoor heeft de Kapstok Tamo een verweerde look wat past bij de trends van nu. Dankzij grote haken boven en kleinere haken in het midden biedt de kapstok ruimte voor veel jassen.

Bruto gewicht13.3 kg.
KleurRVS
MateriaalGun-Metal, RVS, Beton voet
Breedte40 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte185 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!