Davidi Design Swing Wandlamp

LivLight Swing Wandlamp nikkel
€ 69,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een mooie minimalistische woonaccessoire waarmee je jouw moderne interieur van extra licht voorziet is de elegante Wandlamp Swing. De metalen wandlamp heeft een arm die je in kunt buigen, waardoor de lichtbron ergens tussen de 14 en 27 cm. van de muur af komt.

De lichtschakelaar bevindt zich op de vierkante muursteun. Mooi met een ronde of vierkante lampenkap. Een fijne en smaakvolle lichtbron van het meubelmerk Davidi Design voor boven jouw bank of naast je bed.

Aantal lichtbronnen1x
Soort lichtbronE27
Bruto gewicht5 kg.
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal Nikkel
Breedte27 cm.
Diepte10 cm.
Hoogte10 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!