Davidi Design Sula Hanglamp Large

Davidi Design Sula Hanglamp Large
€ 269,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een interieur is pas compleet als er een prachtige hanglamp aan het plafond hangt. En prachtig is absoluut een woord dat past bij deze bijzondere Hanglamp Sula Large van het meubelmerk Davidi Design.

De ronde lampenkap van 48 cm. in doorsnee is van hout en heeft een warme bruine kleur. Uit het juiste hout gesneden om te schitteren in jouw woon-, eet- of slaapkamer. En helemaal gaaf in twee- of drievoud. Is deze woonaccessoire ook het ontbrekende puzzelstukje in jouw interieur?

Aantal lichtbronnen1x
Soort lichtbronE27
Bruto gewicht5.7 kg
KleurBruin
Extra infoIn hoogte verstelbaar. Warm bruin van kleur
Garantie2 jaar garantie
MateriaalSula Hout
Breedte48 cm.
Diepte48 cm.
Hoogte40 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!