Davidi Design Suka Lampsnoer

Davidi Design Suka Lampsnoer
€ 27,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Heb je een mooie lampenkap gezien of wil je er direct één kopen? Dan heb je natuurlijk ook een lampsnoer nodig om je nieuwe aanwinst op te hangen. Daarom heeft het meubelmerk Davidi Design deze lampsnoer ontworpen.

De Lampsnoer Suka is geschikt voor een E27 lichtbron en heeft een metalen fitting. Het lampsnoer zelf is gemaakt van strijkijzersnoer. Een hanglamp kan de hele sfeer in de ruimte veranderen. Verander je inrichting door simpelweg een nieuwe lampenkap met het Lampsnoer Suka op te hangen.

Aantal lichtbronnen1x
Soort lichtbronE27
Bruto gewicht1 kg.
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal
Breedte12 cm.
Diepte12 cm.
Hoogte120 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!