Davidi Design Sud Salontafel Rechthoek

Davidi Design Sud Salontafel Rechthoek

€ 499,00

€ 424,15

of per maand vanaf € 9,29

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 74,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Groot pakket

Niet meer leverbaar

Stoer is die zeker! Deze betonnen salontafel van het meubelmerk Davidi Design. Daarnaast heeft het woonkamer ook een perfecte productkwaliteit en kun je de salontafel prima in een woon- en leefomgeving neerzetten.

Het materiaal is namelijk geïmpregneerd zodat de Salontafel Sud Rechthoek water- en vochtafstotend is. Daarnaast blijven de maten van de salontafel hetzelfde dankzij die stijfheid techniek die is gebruikt en het toevoegen van polyester. De Salontafel Sud Rechthoek heeft de vorm van een blok wat zorgt voor een robuuste uitstraling. Kleedt het woonkamer meubel aan met houten, rieten of metalen accessoires en de look is compleet.

Bruto gewicht45 kg.
KleurBeton Grijs
MateriaalBeton, Verstevigd met fiber matten
Breedte140 cm.
Diepte60 cm.
Hoogte30 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten