Davidi Design Stylo Wandrek Small

Davidi Design Stylo Wandrek Small

€ 239,00

€ 203,15

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 35,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Een wandrek als dit model is echt super decoratief! Je kunt er verschillende leuke woonaccessoire op neerzetten zoals lijstjes met dierbare foto’s of van die leuke vaasjes. Zo geef je met het Wandrek Stylo Small een eigen identiteit aan je interieur. Het wandrek is door het meubelmerk Davidi Design ontworpen en gemaakt van massief mangohout met een oude antieklook.

Het hout is afgewerkt met een blanke lak. Het Wandrek Stylo Small lijkt op een trap en heeft drie ruime vakken. Je zou de vakken van dit houten wandrek ook leuk kunnen gebruiken voor het neerleggen van tijdschriften.

Bruto gewicht12.5 kg.
KleurNaturel
MateriaalMassief mango hout
VerrijdbaarNee
Breedte55 cm.
Diepte45 cm.
Hoogte115 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!