Davidi Design Sterre Hanglamp

Davidi Design Sterre Hanglamp

€ 199,00

€ 169,15

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 29,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Is je inrichting af maar mis je nog een eyecatcher boven je eettafel? Dan heeft het meubelmerk Davidi Design deze hanglamp voor jou ontworpen. De grote hanglamp heeft een bijzonder ontwerp en komt mooi tot zijn recht boven een middelgrote eettafel.

De Hanglamp Sterre heeft een metalen base waaraan vier lampenkappen middels transparante kabels hangen. De lampenkappen hebben een metalen basis wat zorgt voor een stoere look. Het glas heeft een warme amberkleur waardoor de Hanglamp Sterre een sfeervol licht verspreidt. Vanwege de glazen lampenkappen is het ook erg leuk om de Hanglamp Sterre te combineren met kooldraadlampen.

Aantal lichtbronnen4x
Soort lichtbronE14
Bruto gewicht6.3 kg.
KleurGrijs
MateriaalLampenkappen van amberkleurig glas, Metalen basis
Breedte100 cm.
Diepte12 cm.
Hoogte150 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!