Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Davidi Design Square Salontafel

Davidi Design Square Salontafel
€ 329,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Exclusief, stijlvol en flexibel. Zo kun je deze salontafel Square omschrijven. De bovenste twee bladen kun je op verschillende manieren draaien om meer ruimte te creëren of gewoon om een andere uiterlijk te geven aan de salontafelSquare is vierkant uitgevoerd en is een lage salontafel.

Deze design salontafel is gemaakt van MDF hout en is hoogglans wit afgewerkt. De bovenste twee delen zijn 360 graden draaibaar.  Davidi Design heeft ook de ronde uitvoering van dit model in haar collectie.

Bruto gewicht49 kg.
KleurHoogglans Wit
Netto gewicht45 kg.
MateriaalMDF Hout
Breedte80 cm.
Diepte80 cm.
Hoogte31 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!