Davidi Design Spike Bijzettafel Set

Davidi Design Spike Bijzettafel Set
€ 189,00

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Klein pakket

Niet meer leverbaar

Een leuke bijzettafel set met uniek design en leuke handigheidjes. De Bijzettafel Set Spike is onlangs door het meubelmerk Davidi Design ontworpen. De set bestaat uit twee aparte bijzettafels met een verschillende maat. Het frame en de bovenblad zijn gemaakt van vernikkeld staal. Dankzij twee subtiele handgrepen zijn de bijzettafels gemakkelijk te verplaatsen.

Het bovenblad van de Bijzettafel Set Spike heeft tevens een afneembaar dienblad. Je kunt legen glazen die op het tafeltjes staan dus gemakkelijk meenemen naar de keuken. De bijzettafels met dienblad verschillen 14 cm. van hoogte en 3 cm. in de breedte.

Bruto gewicht8 kg.
KleurNikkel
MateriaalVernikkeld staal
Breedte43 cm.
Diepte43 cm.
Hoogte63 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!