Davidi Design Soma Hanglamp

Davidi Design Soma Hanglamp

€ 269,00

€ 228,65

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 40,35
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Klein pakket

Niet meer leverbaar

Deze prachtige hanglamp combineert een modern uiterlijk met een prachtige retro-look. De Hanglamp Soma is ontworpen door het bekende meubelmerk Davidi Design. Dankzij het aparte ontwerp is deze hanglamp sfeerbepalend in jouw woning.

De Hanglamp Soma heeft twee grote lampenkappen die gemaakt zijn van aluminium. Om deze lampenkappen nog meer op te laten vallen zijn er transparante kabels gebruikt. Door de neutrale uitvoering kun je deze hanglamp met vele interieurstijlen combineren. De Hanglamp Soma is dankzij het aparte ontwerp een echte aandachtstrekken en maakt van jouw eettafel het middelpunt in de ruimte.

Aantal lichtbronnen2x
Soort lichtbronE27
Bruto gewicht5.8 kg
KleurAluminium
MateriaalAluminium lampenkappen, Transparante kabels
Breedte108 cm.
Diepte35 cm.
Hoogte150 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!