Davidi Design Smood Matras Dun

Davidi Design Smood Matras Dun

€ 109,95

€ 87,96

incl. BTW

20% korting

Je voordeel is € 21,99

Niet meer leverbaar

Dit fijne polyetherschuim matras is een perfecte keuze als je op zoek bent naar een goed en voordelig matras. Het matras is gemaakt synthetisch schuimmateriaal en perfecte geschikt voor de kinderkamer of logeerkamer. Het meubelmerk Davidi Design heeft dit lekkere matras op de markt gebracht.

Het Matras Smood Dun is 14 cm. dik en heeft een afritsbare hoes waardoor deze gemakkelijk te wassen is. Ook is de hoes antiallergisch en anti-huisstofmijt. Het polyetherschuim matras zelf heeft een schuimdichtheid van SG25. Door deze lichte vulling kun je het Matras Smood Dun ook gebruiken samen met een verstelbare bedbodem of lattenbodem.

Bruto gewicht10 kg.
KleurWit
Extra infoDit matras is op maat te bestellen, we verzoeken je een mail te sturen hiervoor
MateriaalDit matras is op maat te bestellen, hiervoor kun je een mail sturen naar ons
Breedte90 cm.
Diepte200 cm.
Hoogte14 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!