Davidi Design Smood Matras Dik

Davidi Design Smood Matras Dik
€ 119,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit voordelige matras is door het meubelmerk Davidi Design op de markt gebracht en heel goed geschikt voor een logeerkamer of een fijne kinderkamer. Het Matras Smood Dik heeft een dikte van 20 cm. en ligt hierdoor heerlijk. Dit fijne matras is gemaakt van polyetherschuim met een schuimdichtheid van SG25.

Juist door de lichte vulling kun je het Matras Smood Dik heel goed gebruiken met (elektrisch) verstelbare bedbodems of lattenbodems. De hoes van dit polyetherschuim is antiallergisch, ant-huisstofmijt en afritsbaar. Zo kun je de hoes gemakkelijk wassen waardoor je zo weer een heerlijk ruikend bed hebt.

Bruto gewicht10 kg.
KleurWit
Extra infoDit matras is op maat te bestellen, we verzoeken je een mail te sturen hiervoor
MateriaalDit matras is op maat te bestellen, hiervoor kun je een mail sturen naar ons
Breedte90 cm.
Diepte200 cm.
Hoogte25 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!