It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Davidi Design Silvia Hanglamp

Davidi Design Silvia Hanglamp
€ 99,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze bijzondere hanglamp is perfect voor boven een tafel. De Hanglamp Silvia behoort tot de nieuwste lampencollectie van het meubelmerk Davidi Design en is ontworpen volgens de laatste trends op woongebied.

Deze langwerpige hanglamp heeft een modern ontwerp met een speels tintje. De nikkelkleurige hanglamp is tevens voorzien van hangende decoratie wat de lamp een speelse knipoogt geeft. Deze hanglamp is volledig uitgevoerd in metaal en heeft een satijn nikkel kleur. De Hanglamp Silvia wordt geleverd zonder lichtbronnen.

Bruto gewicht12.6
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal, Nikkel satijn
Breedte76 cm.
Diepte10 cm.
Hoogte120 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!