Davidi Design Salma Salontafel

Davidi Design Salma Salontafel wit marmer/eiken

€ 299,00

€ 254,15

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 44,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

De Salontafel Salma is ontworpen door het meubelmerk Davidi Design. Het woonkamer meubel heeft een stijlvol ontwerp en is uitgevoerd in kwalitatieve materialen. Creëer een middelpunt bij je zithoek met deze stijlvolle salontafel.

De Salontafel Salma heeft een vierkant bovenblad met ronde hoeken. Hierdoor heeft het woonkamer meubel een vriendelijk tintje. Deze design salontafel is verkrijgbaar in een aantal varianten waarbij een mix is gemaakt met eikenhouten en acasiahouten poten. De Salontafel Salma is een bijzonder item in je woonkamer en trekt direct de aandacht.

Bruto gewicht37 kg.
Netto gewicht37 kg.
MateriaalMarmer/Graniet tafelblad, Acasia en/of Eiken houten poten
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!