Davidi Design Rodin Kapstok Large

Davidi Design Rodin Kapstok Large
€ 299,00

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Klein pakket

Niet meer leverbaar

Een stijlvolle kapstok die er ook zonder jassen perfect uitziet! De Kapstok Rodin Large is een ontwerp van het meubelmerk Davidi Design en trekt alle aandacht in een grote hal. Het hal meubel is gemaakt van roestvrijstaal. Alle elementen zijn aan elkaar verbonden dankzij lastechnieken waardoor de kapstok erg stevig is.

Verder heeft de roestvrijstalen kapstok een industriële afwerking waardoor de woonaccessoires past bij de trends van nu. De gelaste haken hebben een dikte van 2 cm. en het frame is 6 cm. dik. Met de Kapstok Rodin Large hoef je nooit meer een plekje te zoeken voor je jas.

Bruto gewicht6.7 kg.
KleurRVS
MateriaalGun-Metal, RVS
Breedte64 cm.
Diepte6 cm.
Hoogte100 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!