Davidi Design Rixt Tafellamp

Davidi Design Rixt Tafellamp

€ 49,95

€ 42,46

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 7,49
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Voor kleur in je inrichting hoef je tegenwoordig niet meer bang te zijn. Het is juist een trend om met een gekleurd meubelstuk een echt statement te maken. Daarom heeft het bekende meubelmerk Davidi Design deze leuke tafellamp ontworpen.

De Tafellamp Rixt is helemaal gemaakt van glas. Het glas is volledig doorgekleurd waardoor je een perfecte lichtval hebt. De binnenkant van deze glazen tafellamp is wit gekleurd. De Tafellamp Rixt heeft een compacte cilindervorm en is verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren. Geef de ruimte een gezellige uitstraling dankzij deze tafellamp.

Aantal lichtbronnen1x
Soort lichtbronE14
Bruto gewicht1.3 kg.
Extra infoBinnenkant van de lamp is wit gelakt
Netto gewicht1.3 kg.
MateriaalGlas
Breedte11 cm.
Diepte11 cm.
Hoogte25 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!