Davidi Design Ralf Lectuurbak

Davidi Design Ralf Lectuurbak

€ 199,00

€ 169,15

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 29,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Een stoere lectuurbak die met gevoel voor stijl is ontworpen. De Lectuurbak Ralf kenmerkt zich door een strak ontwerp dat past bij een trendy woonstijl. Het bekende meubelmerk Davidi Design heeft de lectuurbak ontworpen.

De Lectuurbak Ralf is volledig gemaakt van roestvrijstaal. Dit materiaal past goed bij het moderne ontwerp en is duurzaam. Dankzij de handgreep kun je de lectuurbak gemakkelijk verplaatsen. De twee vakken zijn per stuk bijna 10 cm. breed waardoor je heel veel kranten en tijdschriften kwijt kunt in deze lectuurbak. Houdt het netjes binnen met deze roestvrijstalen lectuurbak.

Bruto gewicht6.1 kg.
KleurGeborsteld RVS
MateriaalGeborsteld RVS
Breedte45 cm.
Diepte20 cm.
Hoogte35 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!