Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Davidi Design Premier Matras

Davidi Design Premier Matras
€ 299,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit dikke pocketvering matras is speciaal ontwikkeld voor boxspring en opbergbedden. Het 5 zone pocketvering Matras Premier is ontworpen door het bekende merk Davidi Design. Met dit boxspring matras is een goede nachtrust gegarandeerd.

Het Matras Premier is voorzien van 300 pocketveren per m2. De pocketveren zijn apart verpakt en bewegen afzonderlijk voor een optimaal ligcomfort. Deze veren zijn aan de onderkant en de bovenkant bedekt met SG35 comfortschuim van 5 CM. dik. Tevens is het matras voorzien van handgrepen en een afritsbare top. Het Matras Premier is anti allergisch en uitstekend geschikt voor boxspring bedden en verstelbare lattenbodems.

Afmetingen:

B90, D200, H27 cm.
B140, D200, H27 cm.
B160, D200, H27 cm.
B180, D200, H27 cm.

Bruto gewicht25 kg.
Garantie2 jaar garantie
MateriaalPocket Vering Matras
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!