Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Davidi Design Plus Matras

Davidi Design Plus Matras
€ 289,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met dit comfortabele matras is de inrichting van je slaapkamer compleet. Dankzij de 7 zone pocketveren is een goede nachtrust gegarandeerd. Het Matras plus is een echte aanwinst en goed te gebruiken in je boxspring of ledikant met verstelbare lattenbodem.

Het matras is vriendelijke in gebruik. Door de afritsbare hoes kun je deze gemakkelijk wassen. Daarnaast is het Matras Plus anti allergisch. De pocketveren in het midden van het matras bewegen afzonderlijk van elkaar waardoor het matras jou op alle punten ondersteunt. Het Matras Plus is 25 cm. dik en hierdoor het perfecte matras voor een goede nachtrust.

Afmetingen:

B90, D200, H25 cm.
B140, D200, H25 cm.
B160, D200, H25 cm.
B200, D200, H25 cm.

Bruto gewicht10 kg.
Garantie2 jaar garantie
MateriaalPocket Vering Matras
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!