Davidi Design Platinium matras

Davidi Design Platinium matras
€ 329,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Iedereen weet dat een goed matras van essentieel belang is voor een fijne nachtrust. Het 7 zone pocketvering matras Platinium voldoet aan alle eisen van een goed matras en garandeert heerlijke nachten.

Het Matras Platinium is voorzien van 300 pocketveren per m2. Deze veren zijn individueel verpakt en bewegen afzonderlijk van elkaar. De pocketveren zijn bedekt met SG-35 comfortschuim van 5 CM. dik. Het boxspring matras is voorzien van vier handgrepen, luxe paneeldoorstikking en is anti allergisch. Dit speciale matras is tevens voorzien van een vaste topper waardoor het Matras Platinium perfect gecombineerd kan worden met een opbergbed en/of een boxpsring.

Afmetingen:

B160, D200, H30 cm.

Bruto gewicht25 kg.
MateriaalPocket Vering Matras
Breedte160 cm.
Diepte200 cm.
Hoogte30 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!