Davidi Design Platinium Matras Outlet

Davidi Design Platinium Matras Outlet

€ 499,00

€ 424,15

of per maand vanaf € 9,29

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 74,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Een heerlijk matras om op weg te dromen! Dat is het Matras Platinium Outlet van het meubelmerk Davidi Design. Het pocketveringmatras garandeert heerlijke nachten en is prima geschikt voor op een opbergbed. Het 7-zone pocketveringmatras is uitgerust met maar liefst 300 pocketveren per m2. Bovendien is iedere pocketveer individueel verpakt zodat ze afzonderlijk van elkaar bewegen als je erop ligt.

De pocketveren zijn weer bedekt met 5 cm. dik SG-35 comfortschuim. Verder heeft het matras een vaste topper, handgrepen en luxe paneeldoorstikking. Het antiallergische Matras Platinium Outlet is een showroommodel welke nog nieuw in de verpakking zit.

Bruto gewicht35 kg.
KleurWit
MateriaalPocket Vering Matras
Breedte160 cm.
Diepte200 cm.
Hoogte30 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!