Davidi Design Pillenore Hanglamp Large

Davidi Design Pillenore Hanglamp Large
€ 599,00

of per maand vanaf € 13,12

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De bijzondere Hanglamp Pillenore Large is een fraaie vogelkooilamp van metaal. Achter de tralies in dit geval geen schattig klein vogeltje, maar een sierlijke kroonluchter met maar liefst 10 fittingen om lampen in te draaien.

Deze woonaccessoire van het meubelmerk Davidi Design heeft een warme roestbruine kleur en is wel 90 cm. hoog. De kroonluchter is voorzien van glaskristallen die voor een speelse look zorgen. Geen schijn van kans dat je deze imposante hanglamp over het hoofd ziet!

Aantal lichtbronnen10x
Soort lichtbronE14
Bruto gewicht15 kg
KleurBruin
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal
Breedte54 cm.
Diepte54 cm.
Hoogte90 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!