Davidi Design Picasso Eettfel Outlet

Davidi Design Picasso Eettfel Outlet
€ 599,00

of per maand vanaf € 13,12

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een grote eettafel die uitnodigt om even je krantje te lezen, te werken of met elkaar te genieten. Eigenlijk is de eettafel een spin in het web als het gaat om je woninginrichting. Het meubelmerk Davidi Design heeft deze eettafel ontworpen.

De Eettafel Picasso Outlet wordt gekenmerkt door een grote kolompoot welke zorgt voor een robuuste look. De kolompoot is voorzien van roestvrijstalen voetjes waardoor de eettafel een moderne uitstraling heeft. De gehele salontafel is gemaakt van MDF hout en uitgevoerd in hoogglans wit. Dit is een showroommodel met kleine beschadigingen aan de hoeken van het bovenblad en lichte krasjes.

Bruto gewicht42 kg.
KleurHoogglans Wit
MateriaalMDF Hout , RVS
Breedte180 cm.
Diepte90 cm.
Hoogte75 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!