Davidi Design Pavina Matras

Davidi Design Pavina Matras
€ 379,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het Matras Pavina is door het meubelmerk Davidi Design gemaakt volgens de nieuwste technologieën op slaapgebied en heeft een kern van 500 micro pocket veren per m2. De vering van dit 9 comfortzone matras is aan beide kanten afgedekt met 3 cm. dik NASA traagschuim waar gelparels aan zijn toegevoegd.

Hierdoor ventileert het materiaal optimaal en is het matras minder temperatuurgevoelig. Zo heb je in de zomer of winter altijd de perfecte temperatuur. Ook zorgt de gel voor een ergonomische ondersteuning van je lichaam. Het Matras Pavina heeft tevens een antibacteriële bescherming en is zowel antiallergisch als anti-huisstofmijt.

Bruto gewicht12 kg.
KleurWit
Extra infoDit matras is op maat te bestellen, we verzoeken je een mail te sturen hiervoor
MateriaalDit matras is op maat te bestellen, hiervoor kun je een mail sturen naar ons
Breedte160 cm.
Diepte200 cm.
Hoogte22 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!