Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Davidi Design Passion Matras

Davidi Design Passion Matras
€ 249,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit comfortabele pocketvering matras maakt jouw nachten compleet. Het matras is 26 cm. dik en voorzien van 7 zones pocketveren. In het midden zijn deze pocketveren verlijmd zodat ze onafhankelijk van elkaar bewegen. Zo ondersteunt het Matras Passion jou op alle punten.

Het pocketvering matras is bovendien voorzien van een afritsbare hoes zodat je deze kunt wassen wanneer dat wenselijk is. Daarnaast is het matras anti allergisch en kun je hem goed gebruiken in een boxspring of met een verstelbare lattenbodem. Verzeker jezelf van een comfortabele nachtrust met dit pocketvetringmatras en wordt elke dag met een glimlach wakker.

Afmetingen:

B90, D200, H26 cm.
B140, D200, H26 cm.
B160, D200, H26 cm.
B200, D200, H26 cm.

Bruto gewicht10 kg.
MateriaalPocket Vering Matras
Breedte160 cm.
Diepte200 cm.
Hoogte28 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!