Davidi Design Optella Wandkast

Davidi Design Optella Wandkast

€ 389,00

€ 330,65

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 58,35
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Het meubelmerk Davidi Design heeft deze Wandkast Optella ontworpen. De wandkast is een multifunctionele kast waarmee je alle kanten op kunt. Zo zorgt de hoogglans witte wandkast voor sfeer en overzichtelijkheid.

Als je de Wandkast Optella in een leefruimte plaatst zal de wandkast jou alle ruimte voor herinneringen, boeken en decoratie geven. Deze wandkast heeft een witte kleur en is uitgevoerd in extreme highgloss. De hoogglans witte wandkast is gemaakt van MDF hout. De Wandkast Optella heeft 8 vakken. Elk vak heeft een breedte van 36 centimeter, een diepte van 40 centimeter en een hoogte van 36 centimeter.

Bruto gewicht45 kg.
KleurHoogglans Wit
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMDF Hout
Breedte84 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte159 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!