Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Davidi Design Olda S Hanglamp

Davidi Design Olda S Hanglamp
€ 159,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze in het oog vallende hanglamp is niet alleen bijzonder vanwege het moderne ontwerp, maar ook vanwege de vele praktische opties. De Hanglamp Olda van het merk Davidi Design is een echte must have op het gebied van woninginrichting.

De Hanglamp Olda is uitgevoerd in mat nikkel en voorzien van vier lichtpunten. Deze speelse lampjes kun je bovendien in iedere gewenste richting laten schijnen waardoor de hanglamp aan te passen is naar jouw wensen en behoeften. De lampjes zijn voorzien van warme LED verlichting die de hanglamp tevens energiezuinig en duurzaam maakt.

Specificaties:

  • Bijbehorende lampen: 4x LED 5 watt. per lichtbron (verlichting wordt meegeleverd)
Bruto gewicht9 kg.
KleurAluminium
MateriaalAluminium
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!