Davidi Design Olda M Hanglamp

Davidi Design Olda M Hanglamp

€ 249,00

€ 211,65

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 37,35
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Je hanglamp is een blikvanger in je woonkamer of eetkamer en één van de meest gebruikte meubels in je inrichting. Het is dan ook logisch dat design en functionaliteit een grote rol spelen. De Hanglamp Olda 2 is daarom een echte must have. De moderne hanglamp Olda 2 straalt van elegantie en biedt vele praktische opties.

De hanglamp is uitgevoerd in mat nikkel en voorzien van zes lichtpunten. Ieder lichtpuntje verspreidt gezellig licht dankzij de warme LED lamp. Daarnaast kun je ieder lichtpuntje draaien en kantelen tot de gewenste stand. Dankzij de LED lampen is de Hanglamp Olda 2 energiezuinig en duurzaam in gebruik.

Specificaties:

  • Bijbehorende lampen: 6x LED 5 watt. per lichtbron (verlichting wordt meegeleverd)
Bruto gewicht15 kg.
KleurAluminium
MateriaalAluminium
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!