Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Davidi Design Odilia Hanglamp Large

Davidi Design Odilia Hanglamp Large
€ 119,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Gezelligheid is belangrijk om van je huis ook echt je thuis te maken. Met deze bijzondere hanglamp creëer je die gezelligheid die je huis nodig heeft. De hanglamp is ontworpen door het bekende meubelmerk Davidi Design.

De Hanglamp Odilia Large heeft diverse lagen gemaakt van metaal en afgewerkt in chroom. Verder is de hanglamp voorzien van glaskristallen die een stralend effect geven. De glaskristallen hanglamp is echt een juweel aan het plafon en verlicht de ruimte prachtig. De Hanglamp Odilia Large wordt zonder lichtbron geleverd.

Aantal lichtbronnen1
Soort lichtbronE27
Bruto gewicht12.6 kg.
KleurTransparant
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas
Breedte25 cm.
Diepte25 cm.
Hoogte120 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!