Davidi Design Nyborg Hanglamp Small

Davidi Design Nyborg Hanglamp Small
€ 269,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Als je op zoek bent naar een unieke, moderne lamp, dan zit je zeker goed met de Hanglamp Nyborg Small. Met haar industriële uitstraling en haar metalen ontwerp past de lamp goed bij verschillende soorten meubels.

De lamp is zilver van kleur. Met name in de studeerkamer en in de hal kan de lamp goed tot uiting komen. Maar ook voor de slaapkamer is het een leuk mnodel. Het meubelmerk Davidi Design heeft deze hanglamp ontworpen. Dit model wordt zonder lichtbron meegeleverd.

Aantal lichtbronnen1
Soort lichtbronE27
Bruto gewicht2.8 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalNikkel
Breedte26 cm.
Diepte26 cm.
Hoogte43 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!