It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Davidi Design Nyborg Hanglamp Large

Davidi Design Nyborg Hanglamp Large
€ 499,00

of per maand vanaf € 10,93

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een strak interieur, gaat gepaard met een lamp met strak design. De Hanglamp Nyborg Large komt dan heel goed van pas. De hanglamp heeft een industriële uitstraling. De zilveren kleur en metalen uitvoering brengen een modern interieur helemaal tot zijn recht. Met name in de hedendaagse keuken kun je de lamp makkelijk combineren. Ook in de werk- of studeerkamer kun je de lamp met gemak in het interieur plaatsen. De hanglamp Nyborg is ontworpen door het bekende meubelmerk Davidi Design en wordt zonder lichtbron geleverd.

Aantal lichtbronnen1
Soort lichtbronE27
Bruto gewicht7.74 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalNikkel
Breedte41 cm.
Diepte41 cm.
Hoogte59 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!