Davidi Design Nolan Salontafel Rechthoek

Davidi Design Nolan Salontafel Rechthoek

€ 269,00

€ 228,65

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 40,35
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

De Salontafel Nolan Rechthoek is een echte eyecatcher. Deze stijlvolle salontafel is ontworpen door het meubelmerk Davidi Design en past heel goed bij de woontrends van nu. Je zult zien dat deze salontafel direct het middelpunt is in je woonkamer.

Het tafelblad van de Salontafel Nolan Rechthoek heeft mooie ronde randen welke het model een vriendelijke touch geven. De schuine poten zorgen voor een robuust uiterlijk en zijn gemaakt van hout. Je kunt de salontafel bestellen met eikenhouten poten en wit marmer tafelblad of acaciahouten poten en grijs granieten tafelblad. De salontafel is ook in vierkant beschikbaar.

Bruto gewicht41 kg.
MateriaalGranieten blad + Acasia poten (Grijze uitvoering), Marmeren blad + Eiken poten (Witte uitvoering)
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten