Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Davidi Design Nodin Schuifdeurkast

Davidi Design Nodin Schuifdeurkast
€ 899,00

of per maand vanaf € 19,69

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Je slaapkamer zal nooit meer hetzelfde zijn met deze zijdeglas witte kledingkast. De Schuifdeurkast Nodin is van Italiaans design en straalt van elegantie. Daarnaast biedt de kledingkast genoeg ruimte voor al je kleding en is hij voorzien van een grote spiegel. Met deze witte schuifdeurkast is je slaapkamer compleet en kun je genieten van je welverdiende nachtrust.

De stijlvolle schuifdeurkast is ontworpen en geproduceerd door het bekende merk Davidi Design. De Italiaanse invloeden van het merk zijn licht zichtbaar in het ontwerp van de kledingkast. De Schuifdeurkast Nodin is namelijk een echte blikvanger in iedere slaapkamer. Creëer een gezellige en functionele slaapkamer voor jezelf en voel je thuis in je eigen huis.

De schuifdeurkast is volledig uitgevoerd in kwalitatief hout. Het hout is netjes afgewerkt met drie lagen hars in witte zijdeglans. De zijkanten van de schuifdeurkast zijn afgewerkt met mat wit. Door de neutrale witte afwerking kun je de schuifdeurkast combineren met diverse kleuren en materialen waardoor het inrichting van je slaapkamer een eenvoudige klus wordt. De Schuifdeurkast Nodin in bovendien verkrijgbaar in 200 cm. breed en 240 cm. breed.

De kledingkast is voorzien van twee schuifdeuren die soepel te openen zijn dankzij metalen geleiders. Daarnaast bespaar je met schuifdeuren veel ruimte omdat je geen rekening hoeft te houten met deuren die opendraaien. Iedere schuifdeur van de Kledingkast Nodin is voorzien van drie panelen wat voor een speels effect zorgt. De rechter deur van de schuifdeurkast is voorzien van drie spiegel panelen.

Achter de schuifdeuren vind je een praktische indeling waardoor je al je kleding netjes kunt opbergen. De witte deur van de kledingkast bevat drie vakken waarvan twee vakken zijn voorzien van kledingroedes. De spiegeldeur bevat ook drie vakken waarvan twee vakken boven elkaar zijn voorzien van kledingroedes en één vak is voorzien van vier planken. Alle accessoires van de witte Schuifdeurkast Nodin zijn bovendien in hoogte verstelbaar.

Kledingkast op maat

Met een kledingkast op maat ben jij verzekerd van de opbergplek van je dromen. Door middel van de kasten configurator kun je zelf een kledingkast samenstellen en indelen. Je kunt de kleur van de romp en de deuren uitkiezen en de afmetingen bepalen. Daarnaast is er een ruime keuze aan accessoires zoals planken, rekken, lades en roedes.

Om de levensduur van je schuifdeurkast te verlengen kun je deurdempers toevoegen. Deze dempers kun je naast een spiegel, verlichting of profielen eenvoudig toevoegen aan je schuifdeurkast. In onze showroom in Rotterdam hebben wij enkele modellen opgesteld staan zodat jij inspiratie op kunt doen. Bovendien kun je voorbeelden bekijken van de beschikbare kleuren en accessoires.

Beschikbare maten:
B200, D60, H210 cm.
B240, D60, H210 cm.
 
      kasten configurator - Trendymeubels.nl
Bruto gewicht100 kg.
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , Metaal , Spiegel
Breedte0 cm.
Diepte0 cm.
Hoogte0 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!