Davidi Design Nivard Salontafel

Davidi Design Nivard Salontafel

€ 399,00

€ 339,15

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 59,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Een glazen salontafel zorgt al gauw voor een trendy look in je woonkamer. Toch vinden veel mensen het eng om een glazen salontafel te gebruiken. Gelukkig hoef jij je met dit ontwerp van het meubelmerk Davidi Design geen zorgen te maken.

De Salontafel Nivard is namelijk gemaakt van gehard glas dat vijf maal sterker is dan ongehard glas. Daarnaast is het woonkamer meubel gemaakt van 12 mm. dik veiligheidsglas. De salontafel is op ambachtelijke wijze geproduceerd waarbij het glas wordt verhit zodat het buigt. De poten zijn voorzien van hoekjes waardoor de Salontafel Nivard een speels accent heeft.

Bruto gewicht49.5 kg.
KleurTransparant
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGehard veiligheidsglas
Breedte135 cm.
Diepte65 cm.
Hoogte42 cm.
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten

€ 66,95

€ 53,56

20 %

€ 149,00

€ 119,20

20 %