Davidi Design Nancy Bijzettafel

Davidi Design Nancy Bijzettafel

€ 239,00

€ 203,15

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 35,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Een glazen bijzettafel past heel goed in een modern interieur. De Bijzettafel Nancy heeft een uniek ontwerp in de vorm van een U. Het meubelmerk Davidi Design heeft deze slimme bijzettafel ontworpen en op de markt gebracht.

Deze bijzettafel is uitgevoerd in gebogen veiligheidsglas. Het voordeel van veiligheidsglas is dat deze soort 5 maal sterker dan ongehard glas. De Bijzettafel Nancy is voorzien van 4 kleine wieltjes. Hierdoor is het mogelijk om de bijzettafeltafel overal bij te schuiven of zelfs over een bank te zetten. Maak het jezelf gemakkelijk met deze glazen bijzettafel. 

Bruto gewicht21 kg.
KleurTransparant
Garantie2 jaar garantie
MateriaalVeiligheidsglas
Breedte40 cm.
Diepte48 cm.
Hoogte65 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!